Ring billig fra Norge til utlandet


For kun 149,- i måneden får du 500 ringeminutter og SMS til 60 utvalgte land.

Les mer om Ekstra Utland

10 grunner til å ta norgesferie

Sommeren er den perfekte tiden for å utforske landet vårt. Naturen og de forskjellige landsdelene byr på noen helt unike opplevelser. Her er tipsene for deg som skal ut og reise rundt om i Norge.

Les også: 10 apper som hjelper deg spare penger

Sør-Norge

1. Stavern, festival og bryggekos
Ønsker du deg noen dager på musikkfestival med gode venner? I koselige Stavern by arrangeres det festival med store norske artister 6. – 8. juli. Lei overnattingssted gjennom AirBNB-appen.

Air BnB: iPhone / Android

 

2. Hytteidyll i Kristiansand
Ta deg en uke fri for å sitte på et svaberg i sommer. Det er mange muligheter for hytteleie i skjærgården og kanskje får du med en liten båt? Har du barn kan du dra til dyreparken i Kristiansand og møte Kaptein Sabeltann og gjengen fra Hakkebakkeskogen. Finn.no-appen er perfekt for å finne en hytte å leie under oppholdet.

Finn.no: iPhone / Android

 

Vi bruker mobilen til både planlegging og avslapping, også i ferie. Med et billig abonnement trenger du ikke å bekymre deg for telefonregningen når du er ute på reise og ikke har wifi. Mobilen er super for å finne ut mer om reisemålet, dele feriebildene i sosiale medier eller se på film eller spille uten tilgang til WiFi. Med mobilt bredbånd blir dessuten kvaliteten like bra som hjemme – og datamengden gjør det mulig for hele familien å koble seg opp på nettet samtidig.

Nord-Norge

3. Bilsafari i Nord-Norge
I stedet for å sitte mange dager i bil, kan du fly opp til Nord-Norge og leie bil der. Hva med å starte i Tromsø, som er kjent for et artig uteliv i vakre omgivelser? Utforsk land og strand på din norgesferie med en bil i din prisklasse – lei den med Nabobil.

Nabobil: iPhone / Android

Bilvei Lofoten

4. Bilfri øyhopping i Vesterålen
I vakre og mystiske Vesterålen kan du oppleve mektige fjell, bosettinger på værutsatte plasser og den ferskeste fisken til middag. Overnatt og finn roen på Skipnes, et autentisk fiskevær på bilfrie Tindsøya, midt i Vesterålen. Naviger med Google Maps-appen.

Google Maps: iPhone / Android

 

Det føles trygt å kunne ha kontroll over mobilforbruket også når du er på farten. En app som enkelt gir deg oversikt både over ditt eget og resten av familiens bruk, er en effektiv hjelper både på hjemmebane og når dere er på korte eller lengre opphold hjemmefra.

Østlandet

5. Oslos nye by-badestrender
På hver sin side av den nye havnepromenaden i Oslo ligger bydelene Sørenga og Tjuvholmen. Sørenga har en stor funksjons- og barnevennlig badeplass og badstu for frysepinner. Ytterst på Tjuvholmen ligger sjøbadet med stupebrett og dusj. Begge steder har mange gode spisemuligheter. Bruk Ruter-appen for å komme deg enkelt rundt i byen.

Ruter: iPhone / Android

Dalen Hotell

6. Overnatt i gammel luksus
Hørt om Dalen hotell? Dette overdådige og romantiske stedet er verdt både en titt og en overnatting. Bygget fra 1894 tiltrakk seg kongelige fra hele Europa. Et perfekt sted å enten starte eller avslutte båttur i Telemarkskanalen på, da hotellet ligger helt i enden av kanalen. Oppdag tilsvarende steder gjennom Historiske hoteller.

Barnas tar med seg mobilvanene sine også på ferie. Å være oppkoblet og holde kontakten med vennene følges viktig for mange, og på nettet finnes det mange kilder til underholdning når familien tar en pause fra sightseeing. Et mobilabonnement spesialtilpasset barn og unge gir deg som forelder full kontroll, og gjør at du slipper uønskede overraskelser når du får mobilregningen etter ferien. Når den inkluderte datamengden er brukt opp, blir abonnementet sperret – samtidig som det er enkelt å kjøpe ekstra datapakker.

Bergen by night

Vestlandet

7. Bergensbanen fra Oslo til Bergen
Det er en togtur som aldri skuffer, nemlig Bergensbanen. Sakte men sikkert krabber toget opp på fjellet til den høystliggende stasjonen Finse, 1222 meter over havet, før toget etterhvert møter konturene av de vestlandske fjorder. Turen tar syv timer og toget har en utstyrt restaurantvogn. Sjekk NSB-appen for å se togavganger og booking.

NSB: iPhone / Android

 

8. Cidersmaking på eplegårdene
Du trenger ikke dra til Italia for å dra på vingård-hopping. Vel og merke er det salg og smaking av cider, og ikke vin, vi har her i Norge. De fleste av cidergårdene ligger i Hardanger og Sogn. Visit Norway-appen viser deg aktiviteter og overnattinger i området.

Visit Norway: iPhone / Android

 

Flere under samme tak? Samle familiens mobilabonnementer på samme faktura og få 15 prosent rabatt. Å spare penger føles bra – både til hverdags og på ferie.

Fjell og friluft

9. Fjelltur i Rondane med gourmetmiddag på Rondvassbu
Rondane er et fjellområde som byr på uendelige vidder og ti 2000-meters topper. Dette er norgesferie i det fri! Et fint utgangspunkt for turer og overnatting er DNT-hytta Rondvassbu. Der er det servering av kortreist mat som gjelder. Sjekk DNT-appen for turforslag og booking av overnatting.

DNT: iPhone / Android

Par på tur

10. Barnevennlig fjellfestival i Romsdalen
Det er blitt populært med festivaler i fjellheimen, og kanskje ekstra spektakulært er det i Romsdalen. Norsk Fjellfestival tilbyr aktiviteter som fjellklatrekurs, barneyoga, toppturer, havpadling, konserter og vinsmaking. Sjekk turmuligheter på UT.no.

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This