Verv en venn – få 2 gratis månedsavgifter!


Vi spanderer 2 månedsavgifter på deg og vennen du har vervet! Helt uten bindingstid, og med full Telenor-dekning.

Les mer om verving

Hjelp til bedre middag i hverdagen

Nøkkelen til raskere, bedre, mer varierte og faktisk billigere hverdagsmiddager? Svaret ligger i planleggingen.

Les også: Bruk mobilen som festfikser

Heldigvis finnes det hjelp å få: Med mobiltelefonen tilgjengelig kan du strukturere middagsplanlegging og handling på en enkel måte.

Butikkapper

Mat og matlaging er helt klart viktig for de fleste av oss, noe alle matbloggere og matprogrammer tyder på. Dessuten er de store matvarekjedene også opptatt av å inspirere oss til å lage spennende og sunn mat og har nyttige apper for måltidsplanlegging og innkjøp. Her tilbys inspirerende oppskrifter, hvor du kan taste inn hvor mange dere er, og få ut den riktige handlelisten. Det sparer deg for både tid og penger.

Ønsker du en helt egen løsning, kan du samle dine favorittoppskrifter og lage din egen middagsoversikt for flere uker av gangen. Kanskje du til og med kan begrense matinnkjøpene til en gang i uken?

Smarte huskelister

Mens papirlapper fort kan forsvinne, er mobilen et godt sted for å oppbevare handlelisten. Det finnes mange gode huskeliste-apper tilgjengelig. I stedet for å raske sammen en handleliste to minutter før du er på butikken, kan du heller legge til varer du trenger etterhvert som du går tom på kjøkkenet. Ja, for hvem har ikke plutselig manglet oppvaskmiddel, egg eller sukker?

På enkelte apper kan du til og med bruke telefonen til å skanne inn strekkoden på varen du har gått tom for, og så legger den seg automatisk i handlelisten din.

Hvis dere er flere om å handle inn mat til husholdningen, er det greit at alle har tilgang til samme handlelisten, slik at den som er innom butikken, kan plukke opp det andre i familien har lagt til. Dette er praktisk og greit når man ikke vet hvem som rekker butikken.

Nyttig apper og nettsteder

Matprat har ryddig design og haugevis med oppskrifter som er enkle å følge. Her får du oppskrifter på alt fra det enkle til det kompliserte.

Matprat: iPhone / Android

 

Kjøleskapsøk på nettstedet matoppskrift.no er en super hjelp hvis du har rester i kjøleskapet, og ikke vet hva du skal bruke dem til. Her kan du søke etter oppskrift som inneholder opp til 18 ingredienser som du har på kjøkkenet eller i kjøleskapet. Det kan spare både deg og miljøet for unødig matsvinn.

 

Taste-appen drives av nettstedet Taste.com.au, og tilbyr en hel katalog av unike oppskrifter. Her kan du legge til oppskrifter i en innebygd favorittliste, så kan du bygge opp en personlig meny.

Taste: iPhone / Android

 

Rema 1000s app Middagsplanleggeren kommer med forslag på hva dere kan spise. Du kan også dra oppskriftene inn i en kalender og dermed sette sammen en ukesmeny. I tillegg kan ingrediensene legges i en handleliste som sorterer varene etter rekkefølgen du finner dem i Rema 1000-butikkene slik at du slipper å gå frem og tilbake mellom hyllene.

Middagsplanleggeren: iPhone / Android

 

Underholdningsapper

Kiwi-appen lar deg ha flere handlelister samtidig og dele disse med hvem du vil, også i sanntid. Her er det en egen knapp for prissammenligning.

Kiwi: iPhone / Android

 

Wunderlist er en super liste-app som kan brukes til omtrent alt. Du kan dele med venner og familie, og i tillegg synkronisere listene mellom PC, nettbrett og telefon.

Wunderlist: iPhone / Android

 

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Her har du mer enn 6000 varer i lomma, pluss inspirasjon til middager som du legger rett i handlelista etter porsjonsberegning.

Kolonial.no: iPhone / Android

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This