Tablet til jul?


Samsung Galaxy Tab S3 er en slank tablet med strømlinjeformet design, metallramme og et unikt 2D-glass. Sjekk den i nettbutikken vår!

Til talkmore.no →

Mens vi venter – fyll adventstiden med familiekos

Nedtellingen til jula føles lang for de håpefulle små. Heldigvis kan adventstiden fylles med spill, kreativitet og gode historier. Her er noen app-forslag.

Les også: 9 tips til trygg handel med mobilen

Enten du synes at barna bruker for mye tid foran skjermen, eller du er flink til å begrense det: Uansett er det viktig å følge med på hva ungene bruker mobilen til. Kanskje er det på tide med påfyll av nye, utviklende og ikke minst trygge apper?

Hjelp barna med å finne dataspill som gir dem positive opplevelser – gjerne med pedagogiske undertoner. Vi har gått gjennom det utrolige utvalget som finnes på markedet og plukket ut noen som er verdt å ta en titt på. Forhåpentligvis finner dere en ny favoritt som kan forkorte adventstiden litt!

Julekongle

Tut Albert Åberg

(Android og iOS)

Bli med inn i byen med Albert Åberg! Den kjære barnebokfiguren handler på butikken, plukker frukt, er brannslokker, kjører elbil og hjelper til med å resirkulere forskjellige materialer for å bygge nye parker, skoler og veier. En koselig app for barn mellom 3 og 6 år. Den kommer både i gratis- og betalversjon.

Tut Albert ÅbergTut Albert Åberg: iPhone / Android

Magic Piano

(Android og iOS)

Gi barnet morsomme musikkopplevelser gjennom denne gratis piano-appen. Her kan man spille alt fra Let it Go fra Frost-filmen, til Mozart og Beethoven. Det legges stadig ut nye stykker å bryne seg på. Spillet er enkelt i bruk, og barnet tryller frem vakre melodier ved å følge lyspunktene på skjermen med fingrene. Det er mulig å justere vanskelighetsgraden i spillet slik at appen fungerer for barn i de fleste aldre.

Magic PianoMagic Piano: iPhone / Android

Josefine – Stjernehotellet

(Android og iOS)

Josefine er en kjent figur for mange barn. I Stjernehotellet kan man bygge og drive et eget hotell. Ved å innrede rom, og lage alt fra diskotek til dyrehage, skal man prøve å få flest mulige gjester til hotellet sitt. Dette spillet kan man holde på med lenge! Appen er gratis, har norsk tale og anbefales for barn mellom 7 og 12 år.

Josefine - StjernehotelletJosefine – Stjernehotellet: iPhone / Android

Toca Blocks

(Android og iOS)

I Toca Blocks bygger man verdener ved å sette sammen byggeklosser med forskjellige egenskaper. Spillet utfordrer fantasien, og lar barnet skape alt fra flytende øyer til hinderløyper. Det er over 60 komponenter som kan brukes til å sette sammen helt unike mønstre og ting. Appen har også figurer med ulike superkrefter som man kan leke med. Bak spillet står det prisvinnende selskapet Toca Boca, som har utviklet en rekke fantasifulle apper for barn.

Toca BlocksToca Blocks: iPhone / Android

DonaldJunior

(Android)

Sjarmerende Ole, Dole og Doffen, den litt klønete Donald og gjerrige onkel Skrue har fascinert barn i generasjoner. I denne appen blir barna kjent med figurene fra Andeby gjennom filmer, historier, tegneserier og spill. Tegneseriene er godt egnet for høytlesing, men fungerer også fint som lesetrening for litt større barn. Appen kommer i en gratisversjon, men betal-versjonen har mer innhold.

DonaldJuniorDonaldJunior: Android

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This