Talkmore Familie

Familieabonnement


Med to eller flere på samlefaktura, får dere 15% rabatt på hvert abonnement – og en familie på fire sparer opptil 300 kroner i måneden!

Les mer om familieabonnement

6 turforslag barna vil elske

Det er helg og endelig tid for familien til finne på noe sammen. Men hva? Her er tips til ulike utflukter som både voksne og ikke minst barn vil se frem til.

Les også: Styr hjemmet ditt fra mobilen

Foto: Janco Ferlic En utflukt kan foregå i skog og mark med sekk på ryggen, men kan også ha mer urbane rammer. Den kan til og med foregå innendørs – det viktigste er å oppleve noe nytt sammen!

Det å ha et interessant mål for turen gjør underverker for motivasjonen. Besøk for eksempel et sted som har historisk betydning av lokal eller nasjonal art, og som dere har snakket eller lest om på forhånd. Det kan være en gammel bygning, en gravhaug eller et minnesmerke. La barna gjenfortelle historien om stedet med egne ord, og film eller fotografer fra besøket med mobilen. Samle minnene i en egen bildemappe, slik at det er lett å finne tilbake til dem en kveld når dere har lyst til å gjenoppleve turen.

Talkmore Familie

Ta toget!

Noen ganger orker man ikke å legge av gårde til fots, men har likevel lyst til å fylle en fridag med nye opplevelser. Før i tiden dro man på biltur med nistekurv og kaffe på termosen – den mer moderne, miljøvennlige varianten er å reise kollektivt. Hopp om bord på et tog, og la NSB-appen hjelpe dere med både billettkjøp, reisetid og stoppesteder underveis. Les dere opp på destinasjonen – et nettsøk på mobilen hjelper dere å planlegge hva dere skal besøke når dere kommer frem.

NSBNSB: iPhone / Android

Hørt om Stolpejakten?

Målet er å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned appen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten er et gratis tilbud for alle, også de med funksjonshemninger, og er utviklet for å øke den fysiske aktiviteten blant folk flest.

Hvis dere har lyst på en tur i naturen, er appen DNT SjekkUT verdt å laste ned. Her har Den Norske Turistforenings mange lokallag samlet sine anbefalte turposter rundt om i landet. Bruk appen for å registrere at du har nådd en post og for å finne inspirasjon til nye utfluktsmål.

DNT SjekkUTDNT SjekkUT: iPhone / Android

Tur i kveldsmørket

Gå en tur i kveldsmørket

Har dere en skog eller et parkområde som dere kan besøke, så blir det ekstra deilig skummelt. Bruk lommelykt-funksjonen på mobilen for å finne frem der det ikke er gatelys, og husk for all del at en varm og trygg hånd er god å holde i når det blir litt for spennende.

Arranger en turkonkurranse

Del familien i to lag, og opprett en liste på Todoist eller lignende apper med oppgaver som skal utføres i løpet av turen – plukke fem hvite steiner, svinge tre ganger rundt en trestamme og så videre. Listen deles, og det laget som først klarer en oppgave, krysser av. NB: Bruk mobilkameraet for å dokumentere at oppgaven faktisk er gjennomført – slik at dere unngår krangel om hvem som egentlig stakk av med seieren!

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This