Se alle dine fordeler med Talkmore


Med Talkmore får du mange fordeler, og full kontroll på kundeforholdet.

Les mer om fordelene

Disse appene hjelper deg spare penger

Mobilen er super for å spare penger – og ikke bare ved å velge riktig abonnement. Bruk mobilen til å finne supertilbud, gratisvarer, rabatter og enkle verktøy til økonomistyring “on the go”.

Les også: Slik får du barna til å gjøre husarbeid

Ifølge Statistisk Sentralbyrå bruker vi rundt 12 prosent av utgiftene vår på mat og drikke, nær 20 prosent på transport og 28 prosent på andre utgifter. Du har derfor mye å hente på å bruke apper som gir deg rabatter og tilbud, og hjelper deg spare penger. Noen av dem er også supre til ren økonomistyring.

Coop – best på å belønne lojalitet

Av de mange kjedebutikk-appene som belønner lojalitet, er Coop kåret til den beste. Du betaler et engangsbeløp på 300 kr for å bli medlem. Deretter får du en rekke fordeler og rabatter gjennom å samle verdikuponger som automatisk registreres på ditt betalingskort.

Coop Medlem: iPhone / Android

Mattilbud – alt i ett for handleturen

Her samles tilbudene fra de største matvarekjedene i Norge. Finn dine nærmeste dagligvarebutikker, og velg den som har de beste tilbudene hver gang du handler. Mattilbud viser per i dag tilbud for Rema 1000, Meny, Kiwi, Rimi, Joker, Spar, Coop-butikkene (Mega, Prix, Extra, Obs, Marked og Matkroken), Bunnpris, Europris, Narvesen og 7-Eleven.

Mattilbud: iPhone / Android

BensinPris – finn billigst bensin

Bensinprisene svinger med opptil fem kroner literen på det verste. Her er det med andre ord store beløp å spare for deg som fyller bensin ofte, ved å velge den stasjonen som har best pris, innen en viss radius.

BensinPris: iPhone / Android

Narvesen – få gratistilbud i kiosken

Er du ofte innom kiosken? Da bør du absolutt skaffe deg appen for å få gratistilbud. Hverdagslykke kan være å få en liten overraskelse en gang i blant! Last ned til iPhone eller Android.

Narvesen: iPhone / Android

Hjemmekontor

Talkmore – ha kontroll på forbruket

Liker du å holde oversikt med hvor mye du bruker telefonen? Appen gjør det enkelt å se hva du bruker mobilen til, og hjelper deg unngå overraskende regninger. Har dere samlefaktura for hele familien, så kan du dessuten, hvis du er hovedeier, ha full oversikt over alle abonnement.

Talkmore: iPhone / Android

EasyPark – best på parkeringsutgifter

Parkering kan fort bli dyrt, men med denne appen slipper du å betale for mer tid enn du faktisk bruker. Dessuten kan du med noen tastetrykk forlenge parkeringstiden når den utløper. Hver måned får du en økonomisk oversikt – det kan kanskje få deg til å parkere på billigere plasser, og heller ta offentlig kommunikasjon det siste stykket?

EasyPark: iPhone / Android

DailyCost – elegant og lett økonomistyring

Lekker og intuitiv design som gir deg super kontroll over utgifter, inntekter og budsjettering. Appen har en egen funksjon for valuta. Ulike tagger som mat, drikke og underholdning ligger inne. Du trykker på en sparegris for å velge om du skal føre opp en inntekt eller utgift, så får du en enkel oversikt over hva du har tjent, brukt og hva balansen er.

DailyCost: iPhone

YouNeedABudget – supert budsjettverktøy

Her får du skikkelig oversikt over inntekter og utgifter, for deretter å planlegge hva pengene dine skal gå til i løpet av den neste måneden, eller det neste året.

YNAB: iPhone / Android

KjøleskapToGoodToGo – hindrer matsvinn

Dette er appen som er fattige studenters redning! Too Good To Go jobber for å hjelpe spisesteder med å bekjempe matsvinn. Du kan hente mat for ned til 20 kroner. Det er bra for deg, miljøet og økonomien. Og, best av alt: Du kan nyte deilig mat med god samvittighet!

TooGoodToGo: iPhone / Android

HotelTonight – hotellrom i siste liten til knallpris

Denne appen gir deg knallbra rabatter på hotellrom over hele verden hvis du tar risikoen ved å bestille i siste liten.

HotelTonight: iPhone / Android

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Pin It on Pinterest

Share This