Se alle dine fordeler med Talkmore


Med Talkmore får du mange fordeler, og full kontroll på kundeforholdet.

Les mer om fordelene →

Finn inspirasjon på Instagram

Vil du holde deg oppdatert på interiør, mat, mote eller andre ting som setter gullkant på livet? Her er Instagram-kontoer som er verdt å følge, pluss noen tips om hvordan du selv kan finne nye favoritter.

Les også: Appene som hjelper deg med oppussingen

Instagram er en arena for folk med høyst ulike interesser, fra bil til mat og mote. Det er lett å klikke seg rundt uten mål og mening, men denne sosiale plattformen, som domineres av det visuelle i form av bilder, illustrasjoner og filmsnutter, kan så absolutt brukes til å få få ny kunnskap og inspirasjon.

Mange museer, forskningsinstitusjoner og organisasjoner bruker Instagram til å spre lærdom om sine spesialområder. For eksempel viser Nasjonalmuseet frem utvalgte verk fra sin samling med utfyllende tekster som gjerne setter det inn i en større sammenheng. TED Talks er kjent for sine inspirerende foredrag med ildsjeler innenfor en rekke ulike felt, og den samme miksen av temaer preger postene deres på Instagram.

Ben KoldeFinn dine interesser!

For naturelskere er Instagram et eldorado av vakre bilder, tips om turer og opplevelser, og nyttig informasjon. Den norske turistforening lokker folk ut på tur med blinkskudd av norsk natur, mens globetrotterne i National Geographic Travel guider reiselystne rundt om i verden gjennom sine innlegg. Private entusiaster finnes det også flust av – fra diktelskeren Ren poesi til kreative @houselarsbuilt som flommer over av DIY-prosjekter.

Har du en favoritt-konto? Da kan det være en idé å sjekke hvilke kontoer som den i sin tur følger. Det er store muligheter for at du finner nye godbiter der. Det går også an å følge en hashtag som du ser ofte dukker opp på bilder du liker, for å se om det dukker opp interessante Instagramkontoer på denne måten. Dessuten går det an å gjøre et nettsøk etter de beste kontoene – det vil garantert dukke opp mange artikler om temaet med anbefalinger.

MAT

 

@gitteogfilip
Norsk matglad duo med nylansert kokebok. Nydelige, jordnære bilder av mat og drikke ispedd noen søte doser med familielykke – paret har nettopp fått en baby sammen.

@theboywhobakes
Britiske Edd Kimber er en ekte foodie, og når han på toppen av alt leverer de mest appetittvekkende bildene på Instagram-kontoen sin, er det bare å trykke på «følg»-knappen.

FORSKNING & TEKNOLOGI

 

@tech_insider
Deler nyheter om det siste innen teknologi og innovasjon rundt om i verden.

@nasa
Fjerne galakser og romferder er dagligdags kost for den amerikanske romorganisasjonen NASA, som blant annet deler unike bilder fra Mars og andre deler av verdensrommet.

Et innlegg delt av NASA (@nasa)

INTERIØR OG LIVSSTIL

 

@vestablikk
Fjordliv på Vestlandet ser ytterst idyllisk ut når du følger denne kontoen. Natur, hverdag og fest – alt fanget i poetiske, rogivende bilder. En lise for sjelen!

@themalinpersson
Malin Persson er rikskjent i Sverige for sine kreative prosjekter. Som interiørstylist og blogger har hun fokus på gjenbruk, unike miljøer og «grønn» livsstil.

 

HELSE

 

@who
Verdens helseorganisasjon bruker Instagram til å spre fakta om verdens befolkning gjennom lettfattelige illustrasjoner og tekster.

@doingwell
Ernæringsekspert Daphne Javitch deler sitt helhetlige syn på kropp og sjel, krydret med overraskende og ofte humoristiske bildevalg.

MOTE

 

@hedvigso
London-baserte Hedvig Sagfjord Opshaug har en internasjonal, tidløs og klassisk stil. Kontoen hennes byr på en miks av high fashion og herlige bilder av den fire år gamle datteren.

@linelangmo
Line Langmo byr på både livet som stylist og som småbarnsmor, der bilder fra internasjonale motevisninger og familieferien blandes med den største selvfølgelighet.

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This