Ring billig fra Norge til utlandet


For kun 149,- i måneden får du 500 ringeminutter og SMS til 60 utvalgte land.

Les mer om Ekstra Utland

Få mer ut av turen til Danmark

La telefonen bli ditt viktigste verktøy for å oppdage og benytte de gode opplevelsene som Danmark har å by på.

Les også: 10 grunner til å ta norgesferie

Start gjerne ferieplanleggingen hos visitdenmark.no. Her finner du det aller meste av informasjon om destinasjoner, overnattingssteder, samt lenker for å bestille. Nettstedet er tilpasset telefon og brett, så det går fint om du ikke rekker å planlegge alt før reisen starter.

Danmark – et reisemål året rundt

Husk at Danmark har mye å by på året rundt – besøk for eksempel København på en kulinarisk langhelg der både Torvehallerne og en av storbyens mange fantastiske spisesteder, fra gode smørrebrød til internasjonalt kjente restauranter som Geranium og 108. I denne byen spiser man godt i alle prisklasser!

Det er også mange museer og gallerier i toppklasse i og rundt hovedstaden. Louisiana og Ordrupgaard er populære stoppesteder for kunstinteresserte og ligger et stykke utenfor bykjernen, mens Designmuseum Danmark ligger i den historiske bykjernen og byr på nærkontakt med gamle og nye designikoner i tillegg til ulike utstillinger og en stemningsfull kafé.

Også utenfor den danske hovedstaden er det muligheter for herlige opplevelser uansett årstid. Danmark er nærmest overstrødd med idylliske kroer, besøk for eksempel Schackenborg Slotskro midt i fredfulle Møgeltønder på Jylland.

4 opplevelsesapper

1. Nord-Europas største akvarium heter Den blå planet og ligger i København. Dette er en opplevelsespark av de sjeldne! Appen Den blå planet gir spennende informasjon om fiskene og sjødyrene i parken. Et godt kart over stedet finnes også, i tillegg til informasjon om dagens program og begivenheter.

Den Blå Planet: iPhone / Android

 

2. Lego har mange apper, så pass på å laste ned den som heter Legoland Billund før dere drar dit. Appen har kart over området, og,  ikke minst, oversikt over ventetidene til de ulike attraksjonene. En annen fin funksjon er «finn bilen». Godt å ha når dagen er omme.

LEGOLAND Billund: iPhone / Android

 

Kafebesøk i Danmark3. Aarhus er Europeisk kulturhovedstad i 2017, med utrolig mange ulike kulturarrangementer. I appen Aarhus 2017 finner du programmet, sortert på tid, sted, type arrangement og publikum.

Aarhus 2017: iPhone / Android

 

4. ARoS – Aarhus’ enormt populære kunstmuseum og opplevelsessenter, med nesten 21 000 kvm til rådighet, har aktiviteter for alle. De finner du i appen ARoS ArtAdvisor.

ARoS ArtAdvisor: iPhone

Tips for syklister og bilister

Ønsker du å oppleve den ekte danske stemningen, svinger du av fra motorveien og følger Margueritruten, en merket rute til mer enn 200 av Danmarks mest spennende severdigheter. Du finner informasjon om ruten på visitdenmark.dk eller du kan laste ned boken Turen går til Danmark ad Margueritruten. Boken kan kjøpes i Google Play. Ruten er godt egnet til sykkelturer, men lite egnet til store bobiler og campingvogner.

Kjører du slike kjøretøy, vil appen Stellplatz Scandinavia (eller Bobilplasser) være midt i blinken. Her får du oversikt over tusenvis av steder hvor bobiler og campingvogner kan parkere, overnatte og tømme toalett. Appen lagrer stedene lokalt, og posisjonen kan enkelt sendes til Google Maps og andre navigasjonsprogrammer.

Stellplatz Scandinavia / Bobilplasser: iPhone / Android


Google Maps: iPhone / Android

 

Skal du sykle eller gå, anbefales Hærvejen. Dette flere tusen år gamle veisystemet følger vannskillet gjennom Jylland. Appen Hærvejen guider deg med kart og historier gjennom den 300 km lange ferdselsåren. Appen gir deg oversikt over severdigheter, overnattingssteder og spisesteder.

Hærvejen: iPhone / Android

Gode hjelpere på turen

Valutakalkulator.net har kalkulator både for app og nett, samt en versjon som kan brukes direkte i Facebook.

Trafikinfo fra Vejdirektoratet gir informasjon om veimeldinger på de strekninger og  i de tidsrom som du ønsker. Push-meldingene kan stilles inn på opplesing, uavhengig av om du er inne i appen. Nyttig om du kjører bil og bruker en navigasjonsapp samtidig.

Trafikinfo: iPhone / Android

LES OGSÅ:

Hos Talkmore får du:


• Lave priser og full Telenor-dekning
• Ubegrenset med minutter, sms, mms, og valgfri mengde data – til bruk både hjemme og på ferie i EU/EØS
• Data-rollover alltid inkludert
• Ingen binding

Les mer

Det koster så lite,
men kan bety så mye.

Delta i spørreundersøkelse

Hjelp oss å bli bedre! Delta i en kort spørreundersøkelse om Talkmores kundemagasin.

Undersøkelsen varer i et par minutter.

START UNDERSØKELSEN

Pin It on Pinterest

Share This